Vase De Scorțișoară De Ciocolată Topită
Vasele de scorțișoară de ciocolată topită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 450 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ciocolată semidulce, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 23%. Rețete similare sunt Mocha-scortisoara Pots de Creme, Torturi de lavă de ciocolată topită din catifea roșie cu centru de Ganache de ciocolată, și Vase de ciocolata de CR cu frisca de ciocolata alba.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Mixer cu atașament de măturică și 8 (4 uncii) ramekins Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți 8 (4 uncii) ramekins cu unt.
Adăugați 1 lingură de zahăr în 1 ramekin. Rotiți pentru a acoperi, apoi atingeți excesul de zahăr într-un alt ramekin. Repetați procesul până când toate ramekinele au fost acoperite. Pune deoparte.
Într-un cazan dublu, la foc mic, adăugați restul de 8 linguri de unt și ciocolata, amestecând ocazional, până se topește și se combină. Îndoiți extractul de vanilie, scorțișoara și sarea. Pune deoparte. În vasul unui mixer stand, echipat cu un tel, se adaugă ouăle, gălbenușul de ou, iar restul de 1 ceasca de zahar.
Bateți pe mediu până când ouăle se triplează în volum. Îndoiți ușor amestecul de ciocolată. Cerneti faina in bol si pliati usor pentru a incorpora, avand grija sa nu dezumflati ouale.
Se toarnă aluatul în ramekins, împărțind uniform. Aranjați ramekinele pe o tavă de foi.
Coaceți până când vârfurile sunt setate, dar centrul se mișcă ușor când este ușor agitat, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Serviți imediat, praf cu zahăr pudră.