Ciocolată fără lactate FRAWsties sau Fudgesicles

Ciocolată fără lactate FRAWsties sau Fudgesicles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați FRAWsties sau Fudgesicles fără ciocolată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 356 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cacao [pudră de cacao], caju, curmale medjool și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Fudgesicles Fără Lactate (Vegan, Paleo), Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, și Biscuiți Cu Nuci De Macadamia Cu Ciocolată Albă Mango {Fără Gluten, Fără Ouă, Fără Lactate) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se strecoară și se clătește caju după înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
2
Adăugați toate ingredientele în blender și amestecați până când atinge consistența dorită. Dacă utilizați un blender obișnuit (nu unul de mare viteză), vă recomandăm să adăugați puțină apă pentru a pune lucrurile în mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista