Plăcintă cu cireșe Door County cu crustă de plăcintă fără Gluten de casă
Nevoie de o farfurie vegană? Plăcinta cu cireșe Door County cu crustă de plăcintă fără Gluten de casă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cireșe tarte, făină nealbită, scurtare fără lactate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu cireșe din județul Door cu crustă ușoară de plăcintă vegană, Door County Cherry Pie, și Door County Cherry Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o rețetă ușoară de aluat de plăcintă conform instrucțiunilor de mai jos. Căptușiți o placă de plăcintă de 9 inci cu 1 disc rulat de dough.In un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați cireșele, amidonul de porumb și zahărul și cuptorul cu microunde timp de 3 până la 4 minute, până se îngroașă.Se amestecă vanilia și se toarnă în tigaia pregătită.Punctați blatul cu bucăți de margarină fără lactate.
Rulați al doilea disc de aluat într-un dreptunghi mare de 11 inci.
Tăiați patiseria în benzi de 1/2 inch și țeseți aluatul într-un design de zăbrele.Preîncălziți cuptorul la 400 buc.
Coaceți 35 până la 40 de minute, până când fructele clocotesc și crusta se rumenesc frumos. Acoperiți marginile cu folie dacă crusta se rumeneste prea repede.Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Combinați făina, zahărul și sarea în robotul de bucătărie.
Adăugați bucăți mici de scurtare și pulsați de câteva ori până când amestecul seamănă cu firimituri mici.
Adăugați apă cu gheață, câte 1 lingură la un moment dat, în amestecul de făină, pulsând până când aluatul se unește.
Transferați amestecul pe o foaie de folie de plastic.Folosiți folie pentru a trage părțile laterale ale aluatului împreună pentru a forma un disc rotunjit.Răciți cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare.