Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata

Vase de ciocolată-portocaliu de Cr cca. Me cu coaja de portocala confiate ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 880 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, grand marnier, frișcă ușor bătută și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Vase de iaurt cu ciocolată de Creme cu coajă de portocală confiată, Coaja De Portocala Confiata Acoperita Cu Ciocolata, și Pâine de sodă cu ciocolată neagră și coajă de portocală confiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați partea portocalie a cojii din portocală în fâșii lungi.
Tăiați coaja pe lungime în benzi late de 1/8 inch. Se amestecă 3/4 cană zahăr și 3/4 cană apă într-o cratiță mică grea la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Adăugați coaja de portocală; se fierbe 15 minute.
Așezați restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron mic. Folosind lingura cu fante, scoateți coaja din sirop și transferați-o în zahăr. Aruncă pentru a acoperi. Rece, se clatina ocazional. Acoperiți vasul și lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați acoperit.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. aduceți lapte, smântână, Grand Marnier, vanilie și coajă de portocală rasă pentru a fierbe într-o cratiță medie grea.
Adăugați ciocolată și amestecați până se topește și se omogenizează.
Bateți gălbenușurile și zahărul într-un castron mediu până la galben pal, aproximativ 2 minute.
Bateți amestecul de ouă în amestecul de ciocolată. Se strecoară în ceașcă de măsurare cu 2 căni.
Împărțiți amestecul între două căni de cremă de 8 uncii.
Așezați căni într-un vas mic de copt.
Adăugați suficientă apă în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor. Acoperiți bine vasul cu folie.
Coaceți până când crema este setată, aproximativ 40 de minute.
Scoateți cupele din apă în vas.
Se pune la frigider neacoperit până se răcește. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până la rece, aproximativ 6 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.) Se acoperă cu frișcă, se ornează cu coajă de portocală confiată și se servește.