Varză Și Morcovi Parmezan

Varză Și Morcovi Parmezan
Varza și morcovii parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 48 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați morcov proaspăt, suc de lămâie, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Varză All-in-one cu fasole și morcovi, Varză indiană și morcovi, și Varză și morcovi fierți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați varză și morcov; acoperiți și gătiți 5 minute, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Se ia de pe foc; se adaugă brânza și ingredientele rămase și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista