Varză Întreagă Umplută

Varză Întreagă Umplută
Varza întreagă umplută este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 133 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Un amestec de orez, cățel de usturoi, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este uimitor. Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, și Varză Umplută sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele sosului; pus deoparte. Într-o tigaie, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea se rumeneste și ceapa este fragedă; se ia de pe foc și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lăsând un 1-in. coajă și miezul intact, tăiați și tocați interiorul varzei. La carnea de vită, adăugați 1 cană de varză tocată, 1 cană de sos, orez, ou, sare și piper; se amestecă bine. Lingură în coajă de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Așezați 2 căni de apă, restul de varză tocată și sosul rămas într-un cuptor olandez; se amestecă bine. Adăugați cu grijă varza umplută, carnea cu fața în sus. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 1-1/2 ore sau până când varza întreagă este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Scoateți varza într-un platou de servire și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
5
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă; adăugați la cuptorul olandez. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Se toarnă peste varză; se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
7
Tăiați în pene pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista