Varză În Iaurt Ușor Și Curry De Semințe De Muștar

Varză În Iaurt Ușor Și Curry De Semințe De Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza în iaurt ușor și Curry cu semințe de muștar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 254 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Un amestec de asafoetida, ulei de canolan, turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de varză cu sos acidulat de semințe de muștar, Sablefish cu Glace ușoară de muștar, și Omletă Ușoară Cu Curry.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista