Varză Umplută Dulce Și Acră
Dulce & acru umplute varza ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 241 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la gustul casei necesită apă, varză, ceapă și suc de lămâie. 274 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Varză de muștar umplută dulce și acrișoară, Rulouri de varză umplute cu sos dulce și acru, și Rulouri de varză umplute cu sos dulce și acru.
Instrucțiuni
Așezați stafidele într-un castron mic; acoperiți cu apă clocotită.
Se lasă să stea 5 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Umpleți un cuptor olandez plin cu trei sferturi de apă; aduceți la fierbere.
Adăugați varză; gatiti 2-3 minute sau doar pana cand frunzele cad de pe cap. Puneți deoparte 12 frunze mari pentru rulouri; se toacă varza rămasă și se lasă deoparte.
Tăiați vena groasă din partea inferioară a fiecărei frunze rezervate, făcând o tăietură în formă de V.
Feliați două cepe și puneți-le deoparte; se toacă ceapa rămasă. Într-un castron mare, combinați ceapa tocată, oul, orezul, morcovii, sarea, piperul și stafidele rezervate. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Așezați 1/4 cană amestec de carne pe fiecare frunză de varză; se suprapun capetele tăiate ale frunzei. Îndoiți în laturi. Începând de la capătul tăiat, rulați complet pentru a închide umplutura.
Așezați ceapa feliată și varza tocată rezervată într-un 13-in. x 9-în. vas de copt. Aranjați rulourile de varză, cu cusătura în jos, deasupra.
Combinați sosul de roșii, zahărul brun și sucul de lămâie; se toarnă peste rulouri.
Se acoperă și se coace la 350 de metri pătrați timp de 1 oră sau până când varza este fragedă și un termometru pentru carne citește 160 de metri pătrați. Descoperiți; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când sosul atinge consistența dorită.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodegas Naveran Dama Cava. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Una dintre puținele Cavas de epocă fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și clar. Proprietatea Naver 9n produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cavas făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M samporthode champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător premium de Cava care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter zest, luminos, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.