Varză Savoy în stil Italian la cuptor (cavolo Verza Al Forno)

Varză Savoy în stil Italian la cuptor (cavolo Verza Al Forno)
Varza Savoy în stil Italian la cuptor (cavolo Verzan Al Forno) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 403 calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, varză savoy, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Verza stufata (varză de Savoia fiartă), Cannelloni Al Forno (tuburi de paste coapte, stil Casalinga), și Fattisu di Verza: produse de patiserie rustice cu varză pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista