Varză roșie fiartă cu semințe de măr și muștar
Varza roșie înăbușită cu semințe de mere și muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 293 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă, semințe de muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză Cu Semințe De Muștar, Varză de primăvară cu semințe de muștar, și Varză Roșie Fiartă Cu Mere Și Semințe De Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Scoateți slănina pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Adăugați semințele de muștar în grăsimea de slănină din tigaie. De îndată ce începeți să le auziți, adăugați ceapa și merele în tigaie. Saut 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă zahărul brun și oțetul și se gătește aproximativ un minut pentru a dizolva zahărul.
Adăugați varza în tigaie și amestecați pentru a se combina cu amestecul de ceapă-măr. Se amestecă vinul și muștarul. Fierbeti neacoperit la foc mediu, amestecand ocazional, doar pana cand varza este frageda, 10 pana la 15 minute.
Adăugați slănina în varză, condimentați după gust cu sare și piper, apoi serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;