Varză roșie dulce-acrișoară
Rețeta Varză roșie dulce-acrișoară se poate face în aproximativ 55 de minute . Această garnitură are 123 de calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10. Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, zahăr brun, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 53% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Varză roșie înăbușită , Supă cremă de varză roșie și Salată de varză roșie cu quinoa, afine și nuci de scorțișoară .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați oțetul de cidru și zaharurile până când zaharurile se dizolvă.
Adăugați varza; arunca pentru a acoperi.
Se lasa sa stea 5-10 minute. Între timp, într-o tigaie mare gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
În picături, căleți mărul și ceapa până se înmoaie. Se amestecă apa și amestecul de varză. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute.
Se amestecă ingredientele rămase. Se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până când se înmoaie.
Se presara cu bacon rezervat chiar inainte de servire.