Varză roșie cu măr este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. Această garnitură are 108 calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 54 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați oțet de vin alb, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Varză roșie cu măr, Varză roșie cu măr și Salată cu mere de varză roșie.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Apă Pentru A Permite
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
În picături, căleți ceapa și mărul până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când se înmoaie. Se amestecă slănină rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită