Varză dulce-acrișoară
Varza dulce-acrișoară este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 238 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ceapă, mere tarte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Varză purpurie dulce și acră înăbușită, Smântână semințe de Mac lapte-varză fiartă, și Fenicul Fiert Dulce Și Acru.
Instrucțiuni
Într-o oală, topiți untul.
Adăugați merele și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se adaugă varza, se condimentează cu sare și piper și se amestecă până se ofilesc ușor.
Adăugați vinul, zahărul, cireșele, cuișoarele și frunza de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând, până când varza este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Adăugați oțetul și sucul de lămâie și fierbeți timp de 10 minute. Aruncați frunza de dafin, condimentați cu sare și piper și serviți.