Varza dulce-acrișoară este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 238 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ceapă, mere tarte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Varză purpurie dulce și acră înăbușită, Smântână semințe de Mac lapte-varză fiartă, și Fenicul Fiert Dulce Și Acru.
Instrucțiuni
1
Într-o oală, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați merele și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se adaugă varza, se condimentează cu sare și piper și se amestecă până se ofilesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(rezervati 1 Lingura)
4
Adăugați vinul, zahărul, cireșele, cuișoarele și frunza de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând, până când varza este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
(rezervati 1 Lingura)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați oțetul și sucul de lămâie și fierbeți timp de 10 minute. Aruncați frunza de dafin, condimentați cu sare și piper și serviți.