Varză de Bruxelles și mere glazurate în unt și smântână rumenite
Varza de Bruxelles glazurată și merele în unt și smântână rumenite este o fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mere, cidru de mere, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Și Mere Glazurate În Unt Și Smântână Rumenite, Unt rumenit și varză de Bruxelles cu lămâie, și Dovlecei de unt brun prăjit, mere și varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
Spălați, tăiați tulpinile și înjumătățiți varza de Bruxelles. Aruncați orice frunze decolorate. Aburiti varza de Bruxelles peste apa sarata pana se inmoaie.
Se scurge și se presară ușor și se aruncă cu sare de țelină. Pune deoparte.
Prăjiți lardoanele de slănină până când sunt crocante.
Se scurge și se lasă deoparte.
La foc mic, topiți untul într-o oală grea. Odată ce untul este complet topit, transformați focul la mediu ridicat. Va începe rapid să spumeze. Păstrați untul și spuma în mișcare. Pe măsură ce se rumeneste, spuma va dispărea. Mi-am rumenit untul
Cu o lingură mare de metal, continuați să întoarceți amestecul de varză de Bruxelles în sosul cremă/noisette în timp ce sosul se îngroașă și amestecul de varză de Bruxelles devine glazurat cu sosul (5 până la 10 minute). Bucățile de mere ar trebui să fie doar
Întoarceți-vă într-un vas de servit sau în farfuriile individuale și frecați un vârf de nucșoară cu palmele peste vas.