Varză de Bruxelles și friptură

Varză de Bruxelles și friptură
Varza de Bruxelles și friptura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 401 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sos de stridii, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles și friptură, Friptură De Susan Se Amestecă, și Varza de vită și Bruxelles se amestecă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sosul de stridii, sosul de soia,oțetul și 1/4 cană de apă într-un castron mic; setsos deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați germeni de Bruxelles și gătiți, aruncând ocazional, până Lamaro auriu, aproximativ 4 minute. Acoperiți și gătiți până când este crocant, cu aproximativ 3 minute mai mult.
4
Transferați pe o farfurie; ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Condimentează friptura cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SareSare
6
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mare până când începeți să fumați.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați friptura într-un singur strat; gatiti pana se rumeneste, aproximativ3 minute. Întoarceți și gătiți până aproapefierte, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
8
Adaugăla varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
9
Se încălzește restul de 1 lingură de ulei în acelașikillet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Adăugați albușuri de scallion,usturoi și ghimbir și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut, ajustând căldura după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
11
Adăugați morcovi și chile și gătiți, tossingocazional, până când morcovii sunt ușor înmuiați, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Ardei IuteArdei Iute
12
Întoarceți varza de Bruxelles și fripturala tigaie si adauga sos rezervat. Gatiti, aruncand ocazional, pana cand sosulîngroșat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Serviți cuorez aburit și garnisiți cu scoici verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
14
Per porție: 318 calorii, 18 g grăsime, 6 g fibre
15
Bon App Ampercoltit

Echipamente

DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista