Varză De Bruxelles Înăbușită Cu Slănină

Varză De Bruxelles Înăbușită Cu Slănină
Varza de Bruxelles cu Bacon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 352 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,29 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 78 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină, rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 97%. Varză de Bruxelles înăbușită cu slănină, Maple Bacon Fiert Varza De Bruxelles, și Varză De Bruxelles Înăbușită Cu Rețetă De Slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Luați o tigaie mare și puneți-o la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați slănină și gătiți până când grăsimea se face 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
4
Adăugați cățelul de usturoi zdrobit, crenguțele de cimbru și varza de Bruxelles și gătiți ușor până se caramelizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
5
Adăugați stoc și reduceți focul la foc mic. Se condimentează cu sare și puțin piper, se acoperă și se fierbe timp de 12 până la 15 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
StocStoc
SareSare
6
Scoateți capacul și adăugați un strop de oțet și reduceți până la sirop, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
7
După ce varza de Bruxelles a terminat de gătit, puneți-le într-un vas sigur pentru cuptor. În tava de foi și aruncați firimiturile de pâine cu rozmarin, frunze de cimbru și usturoi tocat, apoi stropiți cu puțin ulei de măsline și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
CimbruCimbru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Presărați amestecul de pesmet și Parmigiano peste varza de Bruxelles și coaceți într-un cuptor fierbinte până devine auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista