Varză de Bruxelles învelită cu slănină
Varza de Bruxelles învelită cu Bacon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 15. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină, varză de Bruxelles, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Varză De Bruxelles Învelită Cu Bacon, Halibut învelit cu Prosciutto cu varză de Bruxelles și cuscus de Kale, și Varză de Bruxelles cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Felii de slănină la microunde, în loturi, între prosoape de hârtie, la mare timp de 1 1/2 minute.
Tăiați felii în jumătate transversal.
Tăiați varza de Bruxelles pe jumătate pe lungime. Înfășurați 1 bucată de slănină în jurul fiecărei jumătăți de varză de Bruxelles; asigurați-vă cu un cules de lemn.
Așezați mugurii, tăiați părțile în jos, pe o grătar ușor unsă pe o foaie de copt.
Se presara cu piper dupa gust.
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau până când slănina este crocantă și varza de Bruxelles este fragedă.
Se servește cu sos cremos de muștar, dacă se dorește.
Sos cremos de muștar: amestecați împreună 1/2 cană smântână, 2 lingurițe. muștar din cereale integrale, 1 linguriță. zahăr brun și sare și piper după gust într-un castron. Face 1/2 cană. Pregătire: 5 min.