Varză de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic
Varza de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă $1.14 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei de semințe de struguri, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 91%. Rețete similare sunt Varză De Bruxelles Sotată Cu Lămâie Și Fistic, Varză de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic, și Varză de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și amestecați 20 de secunde.
Adăugați frunze de varză de Bruxelles și fistic, și saut până când frunzele încep să se înmoaie, dar sunt încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Stropiți cu suc de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se transferă în castron și se servește.