Varză de Bruxelles prăjită și castane
Varza de Bruxelles prăjită și castanele ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 88 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, sare kosher, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu Castane, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Slănină Și Castane, și Varză de Bruxelles și castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați mugurii și castanele într-un castron mare.
Adăugați ulei, sare și ardei; aruncați bine pentru a acoperi.
Se întinde într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când mugurii sunt fragede, amestecând după 15 minute.
Adăugați untul pentru a încolți amestecul, aruncând până se topește untul.