Varză de Bruxelles prăjită cu nuci și capere

Varză de Bruxelles prăjită cu nuci și capere
Varza de Bruxelles prăjită cu nuci și capere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 406 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, bucăți de nuc, capere pline de sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită cu nuci și capere, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Capere, Nuci Și Hamsii, și Saut varza de Bruxelles cu capere prajite.

Instrucțiuni

1
Turnați suficient ulei într-o oală medie, astfel încât uleiul să vină la 3 centimetri în sus pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți uleiul la 350 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
3
În timp ce uleiul se încălzește, amestecați usturoiul, hamsiile, serrano, oțetul de vin roșu, mierea, scallions, nucile și uleiul de măsline extravirgin într-un castron suficient de mare pentru a arunca toate varza de Bruxelles. Păstrați vasul lângă plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lucrând în loturi, prăjiți varza de Bruxelles până când marginile încep să se onduleze și să se rumenească, aproximativ 3 minute. La ultimul lot, adăugați pătrunjelul și caperele (stați înapoi-caperele vor apărea și se vor sputa!). Dați conținutului vasului o agitare. Când culoarea pătrunjelului devine o nuanță mai profundă, mai saturată de verde, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut, îndepărtați conținutul vasului cu un skimmer și puneți-l direct în vasul de pansament. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Fotografie de Hallie Burton
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista