Varză de Bruxelles prăjită cu capere crocante și morcovi
Varza de Bruxelles prăjită cu capere crocante și morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 88 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați în diagonală, sare, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Prăjită Cu Capere, Nuci Și Hamsii, Varză De Bruxelles Prăjită Și Morcovi, și Varză de Bruxelles și morcovi prăjiți balsamici.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați varza de Bruxelles, morcovii și 3 linguri de ulei într-un castron mediu, aruncând pentru a acoperi.
Se întinde pe o tigaie mare de prăjire acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei și unt într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați capere; prăjiți 3 minute sau până se rumenesc și sunt crocante. Cu lingura cu fante, transferați caperele pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Pune deoparte.
Combinați amestecul de varză de Bruxelles și caperele într-un castron mediu.
Se presară pătrunjel, sare și piper; aruncați ușor pentru a amesteca.