Varză de Bruxelles picantă și usturoi
Varza de Bruxelles picantă și usturoi este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de sare, ulei vegetal, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Usturoi Varza De Bruxelles Saut 4, Usturoi Varza De Bruxelles Sote, și Varză De Bruxelles Bogată În Usturoi.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până la verde strălucitor, 2 minute.
Se scurge bine și se usucă.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 3 linguri de ulei până când sclipesc.
Adăugați jumătate din usturoi și jumătate din varza de Bruxelles și gătiți la foc mare netulburat timp de 1 minut.
Adăugați jumătate din ardeiul roșu zdrobit, condimentați cu sare și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când varza de Bruxelles se rumeneste și se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un castron de servire. Repetați cu uleiul rămas, usturoiul, varza de Bruxelles și ardeiul roșu zdrobit.