Varză de Bruxelles picantă și morcovi

Varză de Bruxelles picantă și morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles picantă și morcovii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 301 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, apă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morcovi Și Varză De Bruxelles, Morcovi și varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles Prăjită Și Morcovi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele trei ingrediente. Aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 6-7 minute sau până când este crocant; scurgeți, rezervând 1 lingură de lichid de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Într-un castron, combinați maioneza, hreanul, ceapa, sarea, piperul și lichidul de gătit rezervat; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați mugurii și morcovul; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați într-un vas de copt uns cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Combinați firimiturile de pâine și untul; se presară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Se coace, neacoperit, la 350 km.11-13 minute sau pana se rumeneste usor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista