Varză de Bruxelles picantă cu capere prăjite
Varza de Bruxelles picantă cu capere prăjite este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 135 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, ulei de măsline, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu nuci și capere, Varză de Bruxelles prăjită cu nuci și capere, și Saut varza de Bruxelles cu capere prajite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți doar până se înmoaie și verde strălucitor, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Între timp, ștergeți caperele pe un prosop de hârtie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați caperele și gătiți, amestecând cu atenție (amestecul se va stropi), până când caperele încep să se deschidă și sunt maro și crocante, aproximativ 5 minute. Cu o lingură pliată, transferați caperele pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați usturoiul și hamsiile la tigaie și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Adăugați varza de Bruxelles și fulgii de chile și amestecați pentru a acoperi cu ulei. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand incepeti sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Se transferă pe o farfurie de servire și se presară cu capere și o stoarcere de lămâie.