Varză de Bruxelles picantă cu capere prăjite

Varză de Bruxelles picantă cu capere prăjite
Varza de Bruxelles picantă cu capere prăjite este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 135 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, ulei de măsline, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu nuci și capere, Varză de Bruxelles prăjită cu nuci și capere, și Saut varza de Bruxelles cu capere prajite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți doar până se înmoaie și verde strălucitor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Între timp, ștergeți caperele pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați caperele și gătiți, amestecând cu atenție (amestecul se va stropi), până când caperele încep să se deschidă și sunt maro și crocante, aproximativ 5 minute. Cu o lingură pliată, transferați caperele pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Adăugați usturoiul și hamsiile la tigaie și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați varza de Bruxelles și fulgii de chile și amestecați pentru a acoperi cu ulei. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand incepeti sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Se transferă pe o farfurie de servire și se presară cu capere și o stoarcere de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista