Varză De Bruxelles Glazurată Hoisin
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, varza de Bruxelles glazurată Hoisin ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.41 pe portie, veți obține o garnitură care servește 3. O porție conține 168 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3875 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, cățel de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Varză de Bruxelles în stil chinezesc cu glazură Hoisin, Somon de susan-Hoisin cu varză de Bruxelles și tăiței de morcovi, și Varză De Bruxelles Glazurată.
Instrucțiuni
împreună oțetul de orez condimentat, sosul de soia și sosul hoisin într-un castron mic, puneți deoparte.
Pre-aburiți varza de Bruxelles:
Așezați un suport pentru aburi într-o oală medie, adăugați un centimetru de apă.
Încălziți apa la fierbere, apoi adăugați varza de Bruxelles în oală. Acoperiți oala și aburiți varza de Bruxelles timp de 5 minute.
Scoateți mugurii din oală și așezați-i pe o foaie de copt pentru a se răci în timp ce gătiți ceapa în pasul următor.
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie wok sau saut mare la foc mare pe cel mai puternic arzător până când suprafața uleiului strălucește.
Adăugați ceapa feliată și aruncați pentru a acoperi cu uleiul.
Se fierbe la foc mare până când marginile feliilor de ceapă încep să se rumenească, aproximativ 4-5 minute.
Adăugați ghimbirul, usturoiul și varza de Bruxelles în tigaie și aruncați pentru a combina. Se amestecă timp de 2 minute sau până când varza de Bruxelles începe să se rumenească.
Adăugați oțetul de orez, sosul de soia și amestecul de sos hoisin în muguri și aruncați pentru a combina. Se amestecă timp de un minut sau două (urmăriți părțile laterale ale tigaiei și opriți focul dacă vedeți vreunul din sosul ars pe partea laterală a tigaiei).
Stropiți cu ulei de susan și adăugați sare după gust.