Varză de Bruxelles cu șuncă și ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu șuncă și ceapă caramelizată. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 239 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, șuncă de țară, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Varza de Bruxelles cu ceapa caramelizata, Varză de Bruxelles, ceapă caramelizată și nuci pecan, și Varza De Bruxelles Chiffonade Cu Ceapa Caramelizata.
Instrucțiuni
Saut sunca in 3 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 3 până la 5 minute sau până când este crocant; îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, 7 până la 8 minute sau până se rumenesc și se rumenesc; aruncați cu 1 linguriță. sare.
Transferați varza de Bruxelles într-un castron. Ștergeți tigaia curată.
Se încălzește restul de 2 linguri. ulei în tigaie la foc mediu-mare; adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie. Se amestecă mierea, următoarele 2 ingrediente și restul de 1 linguriță. sare.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți, amestecând constant, 1 până la 2 minute sau până când se încălzește bine. Sus cu șuncă.
Varză de Bruxelles prăjită la cuptor: preîncălziți cuptorul la 42
Creșteți uleiul de măsline la 7 linguri.
Încălziți o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci în cuptor 10 minute. Se prepară reteta prin Pasul 3, omițând pas arunca varza cu 2 linguri. ulei de măsline, 1/2 linguriță. piper negru proaspăt măcinat și 1 linguriță. sare kosher.
Așezați varza, tăiați părțile în jos, în tigaie fierbinte cu jeleu și coaceți 20 până la 25 de minute. Aruncați cu șuncă și ceapă caramelizată.