Varză de Bruxelles cu șuncă

Varză de Bruxelles cu șuncă
Varza de Bruxelles cu șuncă este o fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă face 25 de porții cu 44 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de varză de Bruxelles, muștar din cereale integrale, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capătul tulpinii din fiecare varză de Bruxelles, tăiați pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în panglici subțiri.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați șuncă și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc în pete, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Adăugați muguri și gătiți, amestecând, până când încep să se ofilească și devin verde aprins, aproximativ 5 minute (se vor micșora pe măsură ce gătesc, astfel încât tigaia dvs. poate fi plină la început).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Condimentați mugurii cu sare, piper și muștar; continuați să gătiți și să amestecați până când mugurii sunt fragezi, dar încă verzi strălucitori, aproximativ 8 minute. Dacă încep să se rumenească, reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
VarzăVarză
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
6
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați smântâna și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista