Varză de Bruxelles cu prosciutto crocant

Varză de Bruxelles cu prosciutto crocant
Varza de Bruxelles cu prosciutto crocant este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 96 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, varză de Bruxelles, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Cu Prosciutto Și Nuci Pecan, Varză de Bruxelles cu Prosciutto și nuci, și Varză De Bruxelles Cu Prosciutto Încrețit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza de Bruxelles in apa clocotita 3 minute sau pana cand este crocanta; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați prosciutto. Gatiti 6 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Încălziți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Adăugați varza de Bruxelles; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
6
Adăugați unt, sare și piper, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se ia de pe foc; stropiți cu suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
8
Adăugați prosciutto; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
9
Notă: scoateți orice frunze exterioare șchiopătate și tăiați îndeaproape capătul tulpinii-nu tăiați prea mult, altfel varza de Bruxelles se poate destrăma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista