Varză de Bruxelles cu prosciutto crocant
Varza de Bruxelles cu prosciutto crocant este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 96 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, varză de Bruxelles, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Cu Prosciutto Și Nuci Pecan, Varză de Bruxelles cu Prosciutto și nuci, și Varză De Bruxelles Cu Prosciutto Încrețit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti varza de Bruxelles in apa clocotita 3 minute sau pana cand este crocanta; scurgere.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați prosciutto. Gatiti 6 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand ocazional.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Încălziți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați varza de Bruxelles; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați unt, sare și piper, amestecând până se topește untul.
Se ia de pe foc; stropiți cu suc.
Adăugați prosciutto; aruncați pentru a combina.
Notă: scoateți orice frunze exterioare șchiopătate și tăiați îndeaproape capătul tulpinii-nu tăiați prea mult, altfel varza de Bruxelles se poate destrăma.