Varză de Bruxelles cu Pancetta
Varza de Bruxelles cu Pancetta necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 209 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 350 de fani. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, sare și piper, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Varză De Bruxelles Cu Pancetta, Varză de Bruxelles cu Pancetta, și Varză de Bruxelles cu Pancetta.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti partial varza de Bruxelles intr-o oala mare cu apa sarata clocotita, aproximativ 4 minute.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adaugă pancetta și se sotează până începe să fie crocantă, aproximativ 3 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează până devine auriu pal, aproximativ 2 minute.
Adăugați varza de Bruxelles în aceeași tigaie și sotati până se încălzește și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați bulionul și fierbeți până când bulionul se reduce suficient pentru a acoperi varza de Bruxelles, aproximativ 3 minute.