Varză de Bruxelles cu coacăze și nuci de pin
Varza de Bruxelles cu coacăze și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coacăze, varză de Bruxelles, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varza de Bruxelles cu nuci de pin, Varză de Bruxelles cu maghiran și nuci de pin, și Fettuccine cu varză de Bruxelles și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați mugurii în frunze, lăsând doar centrul intact. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați nuci în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se prajeste, amestecand continuu. Tăiați grosolan nucile.
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați eșalotă în tigaie; saut 1 minut sau până devine auriu, amestecând frecvent. Se amestecă centrele și frunzele de varză de Bruxelles, coacăze, cimbru, sare și piper; aruncați pentru a combina.
Adăugați bulion. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 7 minute. Creșteți căldura la mediu-mare. Descoperi; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul se evapora si centrele de varza sunt fragede, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se presară cu nuci.