Varză de Bruxelles cu ceapă perlată glazurată cu miere și Capocollo

Varza de Bruxelles cu ceapă perlată glazurată cu miere și Capocollo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 71 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, varză de Bruxelles, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Varză de Bruxelles cremoasă și ceapă perlată, Varză de Bruxelles înăbușită, ceapă perlată și castane, și Ceapă Perlată Glazurată Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați ceapa; gatiti 1 minut.
Îndepărtați ceapa cu o lingură cu fante.
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece; scurgere. Pune deoparte.
Adăugați varza de Bruxelles în apă clocotită; fierbeți 2 minute sau până când este crocant.
Scurgere. Prindeți capătul tulpinii fiecărei cepe; aruncați cojile.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șuncă; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa decojită; gatiti la foc mediu 5 minute.
Adăugați varză de Bruxelles și 1/4 cană de apă; acoperiți și gătiți 8 minute sau fragede, amestecând ocazional.
Se presară piper negru proaspăt măcinat și sare kosher.
Stropiți cu miere; se amestecă ușor. Se acoperă cu șuncă.