Varză de Bruxelles cu ceapă perlată glazurată cu miere și Capocollo

Varză de Bruxelles cu ceapă perlată glazurată cu miere și Capocollo
Varza de Bruxelles cu ceapă perlată glazurată cu miere și Capocollo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 71 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, varză de Bruxelles, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Varză de Bruxelles cremoasă și ceapă perlată, Varză de Bruxelles înăbușită, ceapă perlată și castane, și Ceapă Perlată Glazurată Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Îndepărtați ceapa cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece; scurgere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Adăugați varza de Bruxelles în apă clocotită; fierbeți 2 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
6
Scurgere. Prindeți capătul tulpinii fiecărei cepe; aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați șuncă; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
9
Scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
10
Adăugați ceapa decojită; gatiti la foc mediu 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
11
Adăugați varză de Bruxelles și 1/4 cană de apă; acoperiți și gătiți 8 minute sau fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
12
Se presară piper negru proaspăt măcinat și sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare KosherSare Kosher
13
Stropiți cu miere; se amestecă ușor. Se acoperă cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
șuncășuncă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista