Varză De Bruxelles

Varză De Bruxelles
Varza de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 130 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, migdale tăiate, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. 615 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, și Varză de Bruxelles cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați orice frunze exterioare zdrențuite sau cu aspect vechi de pe varza de Bruxelles și aruncați-le. Se fierbe varza de Bruxelles (sau se fierbe la abur) timp de 3 minute sau până se înmoaie. Ar trebui să fie aproape gătite până la capăt (împărțiți una în jumătate pentru a testa). Strecurați apa fierbinte și așezați mugurii într-un castron cu apă cu gheață, acest lucru le va păstra culoarea verde aprins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Tăiați mugurii în jumătăți.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
3
Încălziți 2-3 linguri de unt într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați încă 2-3 linguri de unt și jumătățile de varză de Bruxelles. Creșteți căldura la mediu și gătiți încă câteva minute. Sare și piper după gust, în timp ce varza de Bruxelles se gătește. Nu gătiți prea mult! Varza de Bruxelles prea gătită este amară și este principalul motiv pentru care unora nu le plac.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați sucul de lămâie și jumătate din migdalele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Se pune în vasul de servire și se ornează cu restul de migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista