Varză De Bruxelles
Varza de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 130 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, migdale tăiate, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. 615 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, și Varză de Bruxelles cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice frunze exterioare zdrențuite sau cu aspect vechi de pe varza de Bruxelles și aruncați-le. Se fierbe varza de Bruxelles (sau se fierbe la abur) timp de 3 minute sau până se înmoaie. Ar trebui să fie aproape gătite până la capăt (împărțiți una în jumătate pentru a testa). Strecurați apa fierbinte și așezați mugurii într-un castron cu apă cu gheață, acest lucru le va păstra culoarea verde aprins.
Tăiați mugurii în jumătăți.2
Încălziți 2-3 linguri de unt într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4-5 minute.
Adăugați încă 2-3 linguri de unt și jumătățile de varză de Bruxelles. Creșteți căldura la mediu și gătiți încă câteva minute. Sare și piper după gust, în timp ce varza de Bruxelles se gătește. Nu gătiți prea mult! Varza de Bruxelles prea gătită este amară și este principalul motiv pentru care unora nu le plac.3
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați sucul de lămâie și jumătate din migdalele prăjite.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se pune în vasul de servire și se ornează cu restul de migdale prăjite.