Varză De Bruxelles

Varză De Bruxelles
Varza de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 130 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, migdale tăiate, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. 615 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, și Varză de Bruxelles cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați orice frunze exterioare zdrențuite sau cu aspect vechi de pe varza de Bruxelles și aruncați-le. Se fierbe varza de Bruxelles (sau se fierbe la abur) timp de 3 minute sau până se înmoaie. Ar trebui să fie aproape gătite până la capăt (împărțiți una în jumătate pentru a testa). Strecurați apa fierbinte și așezați mugurii într-un castron cu apă cu gheață, acest lucru le va păstra culoarea verde aprins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați mugurii în jumătăți.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
3
Încălziți 2-3 linguri de unt într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați încă 2-3 linguri de unt și jumătățile de varză de Bruxelles. Creșteți căldura la mediu și gătiți încă câteva minute. Sare și piper după gust, în timp ce varza de Bruxelles se gătește. Nu gătiți prea mult! Varza de Bruxelles prea gătită este amară și este principalul motiv pentru care unora nu le plac.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați sucul de lămâie și jumătate din migdalele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8
Se pune în vasul de servire și se ornează cu restul de migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista