Varză Crocantă Cu Semințe De Mac De La Noua Masă Midwestern

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza crocantă cu semințe de mac de la noua masă din Midwestern. O porție conține 188 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Hotdish clasic de pui și orez sălbatic de la noua masă Midwestern, Friptură clasică de vită cu sare de fistic de la noua masă Midwestern, și Brânză bătută de modă veche cu nuci și sirop de Port din Noua masă Midwestern pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul într-o tigaie mică, aduceți-l la foc mic și gătiți până se rumenesc la margini, 3 până la 4 minute.
Lăsați untul să stea un minut. Apoi înclinați tigaia și îndepărtați cu grijă crusta superioară solidificată cu o lingură, având grijă să îndepărtați cât mai mult din această spumă albă rigidă. Puneți-l într-un vas mic.
Se toarnă untul auriu limpede într-un alt vas mic și se toarnă drojdia maro mai închisă din fundul tigaiei în vasul care conține spuma. Acest lucru se poate face cu mult înainte, chiar și cu o zi sau două înainte; ghee se păstrează bine la frigider.
Pregătește-ți condimentele, pentru că odată ce începe gătitul, va merge repede.
Încălziți tigaia cea mai largă la foc mare. Serios, ar trebui să fie supradimensionat aproape comic pentru această cantitate de varză. Dacă nu aveți nimic mai mare decât un regulament de 10 inci, probabil că ar trebui să gătiți acest lucru în două loturi pentru a evita aburirea-în loc să carbonizați ușor—varza.
Când tigaia este fierbinte, adăugați ghee și ghimbirul. Ghimbirul ar trebui să se prăjească imediat. Se aruncă în varză și se amestecă.
Adăugați usturoiul, cimbru, semințe de mac, semințe de susan, sare și piper.
Întindeți varza uniform și continuați să prăjiți la foc foarte mare, amestecând la fiecare 45 de secunde sau cam așa ceva, dând varză timp să se caramelizeze pe fund. Aveți grijă să nu ardă de fapt, dar lăsați-l să se întunece puțin pe margini. Gatiti pana cand varza si-a pierdut gustul crud, dar inainte de a merge complet moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați spuma de unt rezervată, amestecați pentru a combina, transformați-o într-un vas de servit și serviți imediat.