Varza Sotata

Varza Sotata
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Varza sotată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. O porție conține 181 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. 560 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, varză tânără, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Încercați Saut Picant Kale + 5 Kale Sănătos, Varza Sotata, și Varza Sotata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați usturoiul și gătiți până când este moale, dar nu colorat. Ridicați căldura la mare, adăugați stocul și varza și aruncați pentru a combina. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
KaleKale
3
Scoateți capacul și continuați să gătiți, amestecând până când tot lichidul s-a evaporat. Condimentează cu sare și piper după gust și adaugă oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista