Varza roșie fiartă a lui Chef John este o fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. O porție conține 153 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, zahăr, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Încercați Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna lui Chef John, și Ardei umpluți de Chef John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți varza în untul fierbinte până începe să se înmoaie, 1 până la 2 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă apă, vin roșu și oțet de vin roșu. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Semințe De Leuștean Pudră
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Se amestecă zahărul și semințele de caras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Suc De Lămâie, Opțional
4
Continuați să gătiți și amestecați până când lichidul s-a evaporat și varza este fragedă, aproximativ 5 minute. Dacă varza nu este destul de fragedă, adăugați un strop de apă și continuați să gătiți încă câteva minute.