Varza de Bruxelles cu Pancetta
Varza de Bruxelles cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 96 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare kosher, varză de Bruxelles, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Încercați Varza De Bruxelles Cu Pancetta, Varza de Bruxelles cu Pancetta, și Varza de Bruxelles cu Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Gatiti varza de Bruxelles si 1 lingura de sare in apa clocotita 6 minute sau pana aproape frageda.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgeți bine.
Gătiti pancetta într-o tigaie mare la foc mediu-mic până când este crocantă, amestecând ocazional.
Scoateți pancetta din tigaie, rezervând picături.
Tăiați varza de Bruxelles pe jumătate pe lungime; așezați pe o foaie de copt.
Adăugați picături rezervate, 1/4 linguriță de sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până se rumenesc, amestecând după 10 minute.
Combinați varza de Bruxelles, pancetta și oțetul într-un castron mare; aruncați bine.