Varza de Bruxelles cu Pancetta

Varza de Bruxelles cu Pancetta
Varza de Bruxelles cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 96 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare kosher, varză de Bruxelles, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Încercați Varza De Bruxelles Cu Pancetta, Varza de Bruxelles cu Pancetta, și Varza de Bruxelles cu Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Gatiti varza de Bruxelles si 1 lingura de sare in apa clocotita 6 minute sau pana aproape frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Gătiti pancetta într-o tigaie mare la foc mediu-mic până când este crocantă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți pancetta din tigaie, rezervând picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Tăiați varza de Bruxelles pe jumătate pe lungime; așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Adăugați picături rezervate, 1/4 linguriță de sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
8
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până se rumenesc, amestecând după 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Combinați varza de Bruxelles, pancetta și oțetul într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista