Varza calita saut cu muraturi de var
Saut kale cu murături de var ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 136 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghee, varză toscană, murături de var și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Varza calita saut cu muraturi de var, Kale Picant Saut + 5 Kale Sănătos, și Paste de dovlecei condimentate cu murături de var.
Instrucțiuni
Încălziți ghee într-o tigaie mare peste mediu-marecăldură.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecândadesea, până începe să se rumenească, aproximativ4 minute. Lucrând în loturi,adăugați kale, aruncând și lăsându-l să se gătească ușor înainte de a adăuga încă o mână sau două și adăugați un strop de apă dacă tigaia pare uscată.
Adăugați murături de var și gătiți, aruncând des,până când varza este ofilită și fragedă, 5-8 minute;condimentează cu sare și piper.
Spanac cu frunze mari sau smog elvețian