Vanilie Nuc Crescents
Vanilie nuc Crescents ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 109 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Crescenți De Nuc, Crescenți De Nucă De Ciocolată, și Crescenți De Brânză De Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și sarea; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou, smântâna și vanilia; se adaugă amestecul de firimituri și se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați timp de 4 ore sau peste noapte.
Împărțiți aluatul în treimi. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți fiecare porție într-un 10-in. cerc.
Combinați nucile, zahărul și scorțișoara; presărați 1/4 cană peste fiecare cerc.
Tăiați fiecare cerc în 12 pene.
Rotiți fiecare pană de la capătul larg și așezați punctul cu fața în jos 1 in. în afară de foile de copt unse. Curba se termină pentru a forma semilune.
Bateti albusul de ou pana se spumeaza; periați peste crescenți.
Se presară cu amestecul de nuci rămas.
Coaceți la 350 de minute timp de 18-20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș.