Vanatoare arroz con Pollo y Frijoles Negros
Hunts arroz con Pollo y Frijoles Negros este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 531 calorii, 32g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, orez, caldo con sabor de pollo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Frijoles Negros Picantes, Fasole Neagră (Frijoles Negros), și Dip De Fasole Neagră (Dip De Frijoles Negros) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia mare cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu condimente adobo. Gatiti puiul 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Adăugați orez și jumătate de ceapă în tigaie. Se rumenesc în picături de tigaie la foc mediu aproximativ 8 minute, amestecând constant.
Adăugați sos de roșii, fasole, apă și bulion. Se amestecă până se amestecă bine.
Puneți puiul deasupra orezului. Acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Se presară cu ceapa rămasă.