Vafele de ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 506 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, Zara și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Vafe:: Vafe De Mere Cu Caramel Sărat, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și blueberry bananan oat bars.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ovăzul și gătiți, amestecând ocazional, până la prăjit, aproximativ 3 minute. Răciți ovăzul în tigaie timp de 2 până la 3 minute. Măcinați ovăzul prăjit într-un robot de bucătărie până la consistența făinii de grâu integral, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie
4
Încălziți un fier de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
5
Bateți împreună făina de ovăz prăjită, făina universală, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Ovăz
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Bateți ouăle și untul topit împreună într-un alt bol, apoi adăugați Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați până se combină. Se odihnește aluatul timp de 5 minute. Puneți cantitatea recomandată de aluat de vafe în fierul fierbinte. Închideți blatul de fier și gătiți până când vafa este aurie pe ambele părți și se îndepărtează ușor din fier. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
8
Serviți imediat sau păstrați cald într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade F până când este gata de servit.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 63 de dolari.
Grunhaus este relativ nou în producția GG, după ce s-a alăturat VDP (Verband Deutscher PR. Ei fac două GG-Herrenberg și Abstberg. Abtsberg domnește suprem, derivat din soluri de ardezie albastru intens. Prezintă arome revelatoare și arome de piersică albă, caise, flori de primăvară și ierburi verzi. O dungă palpitantă de aciditate citrică trezește palatul și dezvăluie fațetele minerale și pe bază de plante profunde ale acestui Riesling complex extraordinar. Nu lipsesc fructele - piersica, mărul și mango strălucesc peste tot-dar este pământul bântuitor și detaliile filigranate ale acestui vin care îl fac de neuitat.