Vafe Crocante Clasice
Vafe crocante clasice ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 345 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, conservele de fructe, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe Clasice, Vafe Clasice, și Vafe Belgiene Clasice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: fier de vafe
Preîncălziți un fier de vafe la mediu-înalt. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (pentru a menține vafele fierte calde).
Bateți împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol mare.
Bateți împreună laptele, untul, scurtarea și ouăle într-un alt bol.
Se toarnă amestecul de lapte în amestecul de făină și se amestecă ușor până se încorporează (este în regulă dacă există niște bulgări).
Periați ușor partea superioară și inferioară a fierului de vafe cu unt. Umpleți fierul de vafe aproximativ trei sferturi din drum (unele fier de vafe ar trebui să fie încă afișate). Închideți ușor capacul și gătiți până când vafele sunt maro auriu și crocante, 6 până la 7 minute. Păstrați vafele fierte calde la cuptor sau acoperite cu folie pe o farfurie în timp ce faceți restul de vafe.
Se servește cu sirop de arțar, unt, zahăr sau conserve de fructe.