Vafe belgiene Liege cu zahăr perlat

Vafe belgiene Liege cu zahăr perlat
Vafele belgiene Liege cu zahăr perlat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 457 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Vafe Belgiene Liege, Gofre Belgiene În Stil Li Bucrouge, și Cum se fac vafe belgiene Liege.

Instrucțiuni

1
Presărați drojdia și zahărul alb peste laptele cald într-un castron mic. Laptele nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea 15 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Bateți ouăle, untul topit și extractul de vanilie în amestecul de drojdie până se omogenizează uniform; pus deoparte. Amestecați făina și sarea într-un castron mare separat și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă amestecul de ouă în fântână, apoi se amestecă amestecul de făină până se formează un aluat moale. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 30 de minute. Se amestecă ușor zahărul perlat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PerlatZahăr Perlat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Preîncălziți un fier de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
6
Așezați o minge de aluat de mărimea unui baseball pe fierul de vafe preîncălzit. Gatiti vafele pana devin aurii si crocante, aproximativ 2 minute. Repetați cu aluatul rămas. Lăsați vafele să se răcească timp de 2 până la 3 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista