Ușor Mocha Fudge
Dacă 31 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ușor Mocha Fudge ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 64. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 102 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, pudră de espresso instant, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fudge ușor de Mocha cu pene de Cacao, Tort Mocha Fudge Bundt cu glazură Mocha Fudge, și Mocha Fudge Pie.
Instrucțiuni
Tăiați o bucată de hârtie pergament lungă de 16 inci și pliați peste margini, astfel încât să măsoare 8 inci lățime. Căptușiți o tigaie de 8 pe 8 inci cu pergamentul, cu cusătura în jos (cele 2 capete lungi vor atârna peste margini). Asigurați-vă că potriviți pergamentul cât mai lin posibil în vas, încrețindu-l perfect în colțuri; puneți tigaia deoparte.
Puneți laptele, Ciocolata, Pudra de espresso și sarea fină într-o cratiță mare la foc mic. Se amestecă până când ciocolata s-a topit complet și amestecul este neted, aproximativ 15 minute. Se amestecă vanilia.Turnați imediat amestecul în tigaia pregătită și neteziți blatul cu o spatulă de cauciuc.
Presărați uniform cu sarea fulgioasă.
Așezați tigaia pe o grătar și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei până când fudge-ul este setat, cel puțin 6 ore sau overnight.To scoateți fudge-ul din tigaie, treceți un cuțit de-a lungul celor 2 margini expuse. Prindeți pergamentul atârnat peste margini și scoateți-l din vas.
Transferați fudge-ul pe o tăietură, îndepărtați pergamentul și aruncați-l. Țineți un cuțit lung și ascuțit sub apă curentă fierbinte, ștergeți cu un prosop și tăiați fudge-ul, repetând încălzirea și ștergând cuțitul după fiecare felie până când aveți bucăți de 64 (1 inch). Fudge-ul poate fi păstrat la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 3 zile.