Ușor Mexican Sopes
Sopurile mexicane ușoare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 174 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de masa harina, ulei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Mexican Sopes, Sopes de Pollo con Frijoles (Sopes de pui cu fasole), și Sopes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti masa harina și sare împreună; se amestecă suficientă apă în amestec până când aluatul este neted și deține împreună. Formați aluatul în bile de 2 inci. Aplatizați fiecare bilă într-un cerc gros de 1/2 inci.
Încălziți uleiul la 400 de grade F (200 de grade C) într-o friteuză sau o cratiță mare.
Se prăjește aluatul în uleiul încins până când sopurile se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Îndepărtați sopele cu clești și așezați-le pe o placă căptușită cu prosop de hârtie; se răcește doar până când sopele pot fi manipulate. Prindeți marginile fiecărui sope împreună formând mici 'bărci'. Reveniți la uleiul fierbinte și prăjiți până devin aurii și fierte, 1 până la 2 minute.