Ușor Mexican Sopes

Ușor Mexican Sopes
Sopurile mexicane ușoare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 174 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de masa harina, ulei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Mexican Sopes, Sopes de Pollo con Frijoles (Sopes de pui cu fasole), și Sopes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti masa harina și sare împreună; se amestecă suficientă apă în amestec până când aluatul este neted și deține împreună. Formați aluatul în bile de 2 inci. Aplatizați fiecare bilă într-un cerc gros de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
AluatAluat
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Încălziți uleiul la 400 de grade F (200 de grade C) într-o friteuză sau o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se prăjește aluatul în uleiul încins până când sopurile se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Îndepărtați sopele cu clești și așezați-le pe o placă căptușită cu prosop de hârtie; se răcește doar până când sopele pot fi manipulate. Prindeți marginile fiecărui sope împreună formând mici 'bărci'. Reveniți la uleiul fierbinte și prăjiți până devin aurii și fierte, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista