Usturoi și pui de nucă
Usturoiul și puiul cu coajă de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 487 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei de măsline, unt, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până rodie ai putea urma acest curs principal cu Sorbet De Rodie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Usturoi & Nuc Crusted Pui, Pui Cu Coajă De Nucă, și Piept de pui cu coajă de nucă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți usturoiul într-un vas mic de copt timp de 1 oră sau până când este moale și parfumat.
Tăiați capetele de usturoi în jumătate transversal, stoarceți toată pulpa și rezervați. Ar trebui să aveți 1 cană de usturoi prăjit.
Pureați pulpa de usturoi într-un blender până se omogenizează și adăugați untul și ierburile. Procesați doar până se omogenizează, apoi amestecați pesmetul și nucile. Rezervă.
Aduceți un vas mic de apă la fierbere și adăugați un vârf de sare. Blanch inele de praz aproximativ un minut. Ar trebui să fie fragede, dar să aibă totuși o mușcătură. Șocați într-o baie de apă cu gheață, scurgeți și rezervați.
Rotiți o cantitate mică de ulei de măsline într-o tigaie cu fund greu și aranjați varza de Bruxelles în tigaia tăiată în jos. Gatiti la foc mediu pana cand varza de Bruxelles este caramelizata. Condimentează cu sare și piper și gătește până se înmoaie.
Adăugați inelele de praz și dați deoparte. Este ideal ca varza de Bruxelles să-și păstreze forma.
Într-o altă tigaie, încălziți 1 lingură de unt nesărat, adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, adăugați spanacul și gătiți doar până se ofilesc. Condimentează cu sare și piper și rezervă.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor cu fund greu, rotiți suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei.
Așezați pieptul de pui în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până când pielea se rumeneste.
Introduceți tigaia la cuptor și coaceți aproximativ 10 minute sau până când sucurile se limpezesc când sunt înțepate cu vârful unui cuțit. Nu este nevoie să întoarceți puiul, să gătiți sânii cu pielea în jos tot timpul.
Când puiul este complet gătit, scoateți din cuptor într-o tigaie, cu pielea în sus. Înveliți fiecare sân cu crusta de nucă cu unt de usturoi și așezați-l sub broiler până când stratul devine maro auriu și crocant.
Scoateți din broiler și păstrați-l cald.
Pentru a servi: Distribuiți spanacul uniform între farfurii, așezându-l în centru.
Presărați inelele de praz și varza de Bruxelles în jurul exteriorului spanacului, apoi presărați semințele de rodie deasupra.
Așezați un sân deasupra spanacului și serviți imediat.