Usturoi și pui de nucă

Usturoi și pui de nucă
Usturoiul și puiul cu coajă de nucă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 6. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praz, usturoi, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Încercați Usturoi & Nuc Crusted Pui, Pui Cu Coajă De Nucă, și Piept de pui cu coajă de nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți usturoiul într-un vas mic de copt timp de 1 oră sau până când este moale și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Tăiați capetele de usturoi în jumătate transversal, stoarceți toată pulpa și rezervați. Ar trebui să aveți 1 cană de usturoi prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
UsturoiUsturoi
4
Pureați pulpa de usturoi într-un blender până se omogenizează și adăugați untul și ierburile. Procesați doar până se omogenizează, apoi amestecați pesmetul și nucile. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
NuciNuci
UntUnt
UsturoiUsturoi
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Aduceți un vas mic de apă la fierbere și adăugați un vârf de sare. Blanch inele de praz aproximativ un minut. Ar trebui să fie fragede, dar să aibă totuși o mușcătură. Șocați într-o baie de apă cu gheață, scurgeți și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrazPraz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Rotiți o cantitate mică de ulei de măsline într-o tigaie cu fund greu și aranjați varza de Bruxelles în tigaia tăiată în jos. Gatiti la foc mediu pana cand varza de Bruxelles este caramelizata. Condimentează cu sare și piper și gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați inelele de praz și dați deoparte. Este ideal ca varza de Bruxelles să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
PrazPraz
8
Într-o altă tigaie, încălziți 1 lingură de unt nesărat, adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, adăugați spanacul și gătiți doar până se ofilesc. Condimentează cu sare și piper și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Unt NesăratUnt Nesărat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Într-o tigaie rezistentă la cuptor cu fund greu, rotiți suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Așezați pieptul de pui în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până când pielea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Introduceți tigaia la cuptor și coaceți aproximativ 10 minute sau până când sucurile se limpezesc când sunt înțepate cu vârful unui cuțit. Nu este nevoie să întoarceți puiul, să gătiți sânii cu pielea în jos tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
12
Când puiul este complet gătit, scoateți din cuptor într-o tigaie, cu pielea în sus. Înveliți fiecare sân cu crusta de nucă cu unt de usturoi și așezați-l sub broiler până când stratul devine maro auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
UsturoiUsturoi
NuciNuci
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Scoateți din broiler și păstrați-l cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
14
Pentru a servi: Distribuiți spanacul uniform între farfurii, așezându-l în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
15
Presărați inelele de praz și varza de Bruxelles în jurul exteriorului spanacului, apoi presărați semințele de rodie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
SpanacSpanac
PrazPraz
16
Așezați un sân deasupra spanacului și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista