Usturoi și pui de nucă
Usturoiul și puiul cu coajă de nucă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 6. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praz, usturoi, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Încercați Usturoi & Nuc Crusted Pui, Pui Cu Coajă De Nucă, și Piept de pui cu coajă de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți usturoiul într-un vas mic de copt timp de 1 oră sau până când este moale și parfumat.
Tăiați capetele de usturoi în jumătate transversal, stoarceți toată pulpa și rezervați. Ar trebui să aveți 1 cană de usturoi prăjit.
Pureați pulpa de usturoi într-un blender până se omogenizează și adăugați untul și ierburile. Procesați doar până se omogenizează, apoi amestecați pesmetul și nucile. Rezervă.
Aduceți un vas mic de apă la fierbere și adăugați un vârf de sare. Blanch inele de praz aproximativ un minut. Ar trebui să fie fragede, dar să aibă totuși o mușcătură. Șocați într-o baie de apă cu gheață, scurgeți și rezervați.
Rotiți o cantitate mică de ulei de măsline într-o tigaie cu fund greu și aranjați varza de Bruxelles în tigaia tăiată în jos. Gatiti la foc mediu pana cand varza de Bruxelles este caramelizata. Condimentează cu sare și piper și gătește până se înmoaie.
Adăugați inelele de praz și dați deoparte. Este ideal ca varza de Bruxelles să-și păstreze forma.
Într-o altă tigaie, încălziți 1 lingură de unt nesărat, adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, adăugați spanacul și gătiți doar până se ofilesc. Condimentează cu sare și piper și rezervă.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor cu fund greu, rotiți suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei.
Așezați pieptul de pui în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până când pielea se rumeneste.
Introduceți tigaia la cuptor și coaceți aproximativ 10 minute sau până când sucurile se limpezesc când sunt înțepate cu vârful unui cuțit. Nu este nevoie să întoarceți puiul, să gătiți sânii cu pielea în jos tot timpul.
Când puiul este complet gătit, scoateți din cuptor într-o tigaie, cu pielea în sus. Înveliți fiecare sân cu crusta de nucă cu unt de usturoi și așezați-l sub broiler până când stratul devine maro auriu și crocant.
Scoateți din broiler și păstrați-l cald.
Pentru a servi: Distribuiți spanacul uniform între farfurii, așezându-l în centru.
Presărați inelele de praz și varza de Bruxelles în jurul exteriorului spanacului, apoi presărați semințele de rodie deasupra.
Așezați un sân deasupra spanacului și serviți imediat.