Usturoi și Oregano pui marinat cu piper prăjit și gust de măsline negru cu șofran-orez de roșii
Usturoi și Oregano pui marinat cu piper prăjit și gust de măsline negru cu șofran - orezul de roșii este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 454 calorii. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ceapă, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Încercați Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi, Somon prăjit cu gust de roșii-măsline, și Fripturi la grătar cu gust de măsline-Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați oțetul, sucul de lămâie, sucul de lămâie, mierea, pudra ancho chile, usturoiul și oregano într-un blender și amestecați timp de 30 de secunde. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați marinata într-un vas mare de copt superficial, adăugați bucățile de pui și întoarceți-le pentru a acoperi. Se acoperă și se lasă la marinat 2 ore la frigider. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți o tigaie mare până aproape de fumat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți puiul din marinată și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Sotati puiul pana se rumeneste pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Așezați puiul pe o foaie mare de copt și introduceți-l în cuptor, coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți la temperatura camerei.
1
Combinați apa, stocul, 2 linguri de sare și șofranul într-o cratiță medie la foc mare și fierbeți până când firele se deschid, aproximativ 5 minute. Topiți untul și uleiul într-o cratiță medie la foc mediu, adăugați ceapa și sotati până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu uleiul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați bulionul de șofran, aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la mediu. Gatiti pana cand orezul este fraged aproximativ 12-15 minute. Îndoiți roșiile și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
șofran
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper