Usturoi și miel de ierburi
Usturoiul și mielul de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1853 calorii, 295g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $24.6 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână buruieni de mărar, piper măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Picior de miel prăjit cu ierburi și usturoi, Picior de miel prăjit cu usturoi, și Usturoi și miel cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Înțepați piciorul de miel cu vârful unui cuțit suficient de departe pentru a introduce bucăți de usturoi în găuri.
Se amestecă mărarul, sarea și rozmarinul și se freacă peste piciorul de miel.
Așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Prăjiți descoperit timp de 2 până la 2 1/2 ore în cuptorul preîncălzit, la o temperatură internă de 155 grade F (68 grade C) pentru mediu. Cort cu folie de aluminiu și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute înainte de sculptură. Mielul va continua să gătească puțin, iar sucurile se vor configura mai bine pentru sculptură.