Usturoi și condimente-umăr De Porc frecat cu conopidă bătută

Usturoi și condiment-frecat Umăr de porc cu conopida biciuit este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 404 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Umăr de porc frecat cu usturoi cu legume de primăvară, Umăr De Porc Frecat Cu Fenicul Cu Salsa Verde, și Cina de duminică: umăr De Porc frecat și prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 275 F.
Puneți fenicul, semințele de coriandru, rozmarinul, ardeiul roșu zdrobit, usturoiul și 1 linguriță de sare într-un mortar. Se amestecă într-o pastă groasă folosind un pistil.
Adăugați ulei de măsline și piure până se combină. Alternativ, combinați fenicul, coriandrul, rozmarinul, ardeiul roșu, usturoiul, 1 linguriță de sare și uleiul de măsline în vasul unui robot de bucătărie și procesați-l într-o pastă fină, răzuind părțile laterale, după cum este necesar. Amestec din belșug slather pe peste umăr de porc și locul de carne într-o tigaie de prăjire.
Transferați la cuptor și gătiți până când un cuțit introdus în carne prezintă o rezistență redusă, aproximativ șapte ore, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute după prima oră.
În timp ce carnea de porc gătește, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați conopida și gătiți până când este foarte fragedă, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și transferați într-un blender.
Adăugați unt, smântână și cremă de brânză. Pur și simplu până la neted și pufos. Condimentează după gust cu sare și piper.
Scoateți carnea de porc din cuptor. Lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta sau trage din os în bucăți.
Stropiți carnea cu sucuri de tigaie și serviți cu conopidă bătută.