Usturoi-Var Porumb La Gratar

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul la grătar cu usturoi-var ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 128 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți coajă de var, urechi de porumb, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Porumb la grătar pe știulete cu unt de var de usturoi, Porumb la grătar pe știulete cu unt de usturoi, var proaspăt și brânză Cotija, și Porumb la grătar pe știulete cu unt de usturoi, var proaspăt și brânză Cotija pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Puneți uleiul, untul și usturoiul într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 30 de secunde sau până când untul se topește; deoparte.
Înveliți porumbul cu spray de gătit. Aranjați porumbul pe grătar; grătați 10 minute sau până când se face și se rumenesc ușor, întorcându-se ocazional.
Scoateți din grătar; ungeți cu amestec de unt.
Se presară cu crustă și sare.